Bine aţi venit!

Nu stiu pentru cine scriu atatea rafturi de ganduri, dar stiu de ce scriu. Scriu ca sa ma justific in ochii copilului care am fost.

Biblioteca blogului este pentru prieteni, rude, duşmani sau trecatori.

Bogatia adevarata nu se numara in bani ci in prietenii pe care ţi-i faci de-a lungul timpului.

Adeseori, mama îmi spunea: ,,Ataseaza-te de cei care te pot face mai bună; primeste-i pe cei care, la randul tau, simt ca tine. Lasă trecutul în urmă şi bucura-te de ce ai realizat până acum"!

ceas

Bine aţi venit!

Bine aţi venit!

Asa sunt eu...

Nu-s urată, nici frumoasă, nu sunt bună, nici prea rea. Nu sunt floare şi nici pom, sunt ceea ce sunt: un OM! Nu sunt mare, dar nici mică, am curaj dar mi-e şi frica, am speranţe şi visez, pot să cant şi să dansez. Sunt om pe acest pământ, îmi respect al meu cuvânt. Nu-s perfectă, mai greşesc, pot să-ascult şi să vorbesc. Nu sunt proastă, sunt deşteaptă, nu văd stramb, sunt perfect dreapta, nu urăsc, nu mă răzbun, iau din viaţă doar ce-i bun. Nu-s tristă, nici fericită, pot iubi, pot fi iubită, nu-s moale, dar nici de fier, nu-s naivă, nu disper. Nu-s săracă, n-am averi, rezist, lupt când am ,,căderi”. Sunt un chip pierdut în lume, cu o viaţă şi un nume. Nu mi-e rău, dar nici prea bine, am tupeu dar şi ruşine şi pot spune-ntr-un final, sunt ca tine, om normal.

Asta sunt, Geta mă cheamă. Cine vrea, mă bagă-n seamă. Cui nu-i place felul meu, n-am ce-i face… Aşa sunt eu!

Va imbraţişez cu drag

Va imbraţişez cu drag

MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă: ''Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)

Am realizat că sunt dependentă de scris. Scrisul mă relaxează şi mă linişteste cum nu va fi capabil niciun om să o facă vreodată.Sunt dependentă de scris şi de prea mulţi oameni complicaţi. Mă chinui mereu ca eu să fiu cea care îi înţelege pe cei care alte suflete nu au fost capabile să ii inţeleaga. Îmi târăsc sufletul prin fiecare relaţie bolnăvicioasă de care am parte. Poate tocmai din această cauză de multe ori fac ce simt şi nu ceea ce trebuie. Oamenii din sufletul meu sunt inspiraţia mea. Trăiesc prin ei şi sunt puţin din fiecare. Scriu din suflet şi pentru suflet. Aştept comentariile voastre scurte şi la obiect. Mulţumesc anticipat!

26.5.10

A murit Jean Constantin!

Actorul Jean Constantin, 81 de ani, a fost găsit astăzi mort, în locuinţa sa din Constanţa. Actorul nu a mai fost văzut ieşind din casă de mai mult timp, iar în această după-amiază, vecinii au spart uşa locuinţei sale şi l-au găsit fără suflare. Informaţia este confirmată de către şeful Direcţiei de Cultură din cadrul Primăriei Constanţa, Cristian Zgabercea. Jean Constantin s-a născut la data de 21 august 1928 în Techirghiol, judeţul Constanţa. A fost învestit drept Cavaler de Malta al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, în cadrul unui ceremonial desfăşurat într-o sală a Muzeului de Istorie a Bucovinei din Suceava, scrie Cinemagia. Considerat pata de culoare a cinematografiei româneşti, actorul i-a întuchipat pe Ismail, Parpanghel sau Somali, din, „Roming". Filmografia sa cuprinde peste 70 de titluri, dintre care amintim Răzbunarea haiducilor (1968), "B.D. la munte şi la mare" (1971), "B.D. în alertă" (1970), "Brigada Diverse intră în acţiune" (1970), "Felix şi Otilia" (1972), "Toate pânzele sus" (1976), "Nea Mărin miliardar" (1979), "Coana Chiriţa" (1986), "Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii" (2006) şi "Supravieţuitorul" (2008), "Poker" (2010. „Ar fi o veste înspăimântătoare, nu pot să cred aşa ceva. A avut recent un spectacol cu sala arhiplina care a durat cateva ore si a fost rechemat de mai multe ori pe scena. Era absolut în formă, nu pot să cred ca s-a întâmplat aşa ceva. Nu înţeleg cum s-a putut întâmpla aşa ceva, sper să nu fie adevărat”, a spus cu durere în glas actriţa Stela Popescu, alături de care a jucat în unele cele mai celebre filme româneşti, „Nea Mărin Miliardar” sau „ A doua cădere a Constantinopolului”. "S-a frânt ceva în sufletul meu. Este o veste zguduitoare, mai ales că în urmă cu nici o lună a jucat într-un spectacol maraton (5 ore n.r) la Sala Palatului. În afară de coleg, era un om de o factură deosebită", ne-a spus actorul Ion Dichiseanu. "Era un om minunat. Un mare actor, cu care eu, din păcate, am lucrat prea puţin. Să îl odihnească Dumnezeu", a declarat cu regret actorul Mitică Popescu. "Lasă un gol imens în sufletul fiecărui român. A adus cea mai mare bucurie în sufletul românilor, pentru că era ca un medicament pentru tristeţea lor. Un mare actor, un actor imens, de o bonomie extraordinară", a spus cu lacrimi în ochi Alexandru Arşinel, care nu poate uita clipele cât o viaţă petrecute alături de actorul şi omul Jean Constantin. "Numai regretul pe care îl am pentru acest curs firesc al vieţii mă lasă fără cuvinte. Acesta este viaţa şi dispariţia lui Jean Constantin este de neînlocuit. Îmi aduc aminte cu drag de rolul din "Toate pânzele sus", pentru a cărui filmare am petrecut aproape un an pe mare. Acolo l-am cunoscut cel mai bine pe maestrul Jean", ne-a spus răvăşit de durere actorul Sebastian Papaiani. ŞTIRE PUBLICATĂ LA ORA 16.25.

6 comentarii:

 1. o mare pierdere pentru noi......... :(

  RăspundețiȘtergere
 2. Dumnezeu sa il odihneasca!S-a mai stins o stea

  RăspundețiȘtergere
 3. e o mare pierdere ...a fost simpatizat ,placut ,iubit de toata lumea si astea prin simplitatea si naturaletea sa ,a fost 'o floare rara ' asa cum obisnuiesc eu sa spun oamenilor deosebiti .
  cineva l-a tv ,spunea ca nu si-a luat ramas bun de la el ,in ideea ca se vor revedea cindva ,mi-a placut chestia asta .pot spune ca nu l-am pierdut pe J C ,el va ramine de-a pururi in sufletele noastre ...

  RăspundețiȘtergere
 4. Va rămâne în Inimile noastre, iar Sufletele vor dialoga ... până la REVEDERE !
  ~
  ...
  Pierderile sunt cu atât mai mari, cu cât cei rămăşi sunt tot mai puţini !
  Locurile vacante, au rămas neocupate !
  ~
  Cornelius,

  RăspundețiȘtergere
 5. Va multumesc dragii mei, pentru comentariile voastre si va astept si la alte postari de pe blogul meu sa comentati. Va doresc multa sanatate si numai bine! Georgeta.

  RăspundețiȘtergere
 6. Salut,
  Vreau sa iti propun un link exchange cu blogul nou
  Daca vrei poti adauga link-ul http://mihaipaun.ro/blog cu titlul Mihai Paun - Scrierile mele
  Apoi te rog sa imi lasi un mesaj pe http://www.mihaipaun.ro/blog/link-exchange/ cu link-ul tau si numele pe care vrei sa il pun la mine in blogroll
  Imi cer scuze de deranj si astept un semn de la tine
  Mihai

  RăspundețiȘtergere

toateblogurile.ro

toateBlogurile.ro Ziarul

Insignă Facebook