Bine aţi venit!

Nu stiu pentru cine scriu atatea rafturi de ganduri, dar stiu de ce scriu. Scriu ca sa ma justific in ochii copilului care am fost.

Biblioteca blogului este pentru prieteni, rude, duşmani sau trecatori.

Bogatia adevarata nu se numara in bani ci in prietenii pe care ţi-i faci de-a lungul timpului.

Adeseori, mama îmi spunea: ,,Ataseaza-te de cei care te pot face mai bună; primeste-i pe cei care, la randul tau, simt ca tine. Lasă trecutul în urmă şi bucura-te de ce ai realizat până acum"!

Bine aţi venit!

Bine aţi venit!

Asa sunt eu...

Nu-s urată, nici frumoasă, nu sunt bună, nici prea rea. Nu sunt floare şi nici pom, sunt ceea ce sunt: un OM! Nu sunt mare, dar nici mică, am curaj dar mi-e şi frica, am speranţe şi visez, pot să cant şi să dansez. Sunt om pe acest pământ, îmi respect al meu cuvânt. Nu-s perfectă, mai greşesc, pot să-ascult şi să vorbesc. Nu sunt proastă, sunt deşteaptă, nu văd stramb, sunt perfect dreapta, nu urăsc, nu mă răzbun, iau din viaţă doar ce-i bun. Nu-s tristă, nici fericită, pot iubi, pot fi iubită, nu-s moale, dar nici de fier, nu-s naivă, nu disper. Nu-s săracă, n-am averi, rezist, lupt când am ,,căderi”. Sunt un chip pierdut în lume, cu o viaţă şi un nume. Nu mi-e rău, dar nici prea bine, am tupeu dar şi ruşine şi pot spune-ntr-un final, sunt ca tine, om normal.

Asta sunt, Geta mă cheamă. Cine vrea, mă bagă-n seamă. Cui nu-i place felul meu, n-am ce-i face… Aşa sunt eu!

Va imbraţişez cu drag

Va imbraţişez cu drag

MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă: ''Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)

Am realizat că sunt dependentă de scris. Scrisul mă relaxează şi mă linişteste cum nu va fi capabil niciun om să o facă vreodată.Sunt dependentă de scris şi de prea mulţi oameni complicaţi. Mă chinui mereu ca eu să fiu cea care îi înţelege pe cei care alte suflete nu au fost capabile să ii inţeleaga. Îmi târăsc sufletul prin fiecare relaţie bolnăvicioasă de care am parte. Poate tocmai din această cauză de multe ori fac ce simt şi nu ceea ce trebuie. Oamenii din sufletul meu sunt inspiraţia mea. Trăiesc prin ei şi sunt puţin din fiecare. Scriu din suflet şi pentru suflet. Aştept comentariile voastre scurte şi la obiect. Mulţumesc anticipat!

7.1.11

La multi ani!


Dragii mei de pe Internet,

Iată că am trecut cu bine şi anul 2010, iar anul ce vine îl vom întâmpina cu multă bucurie şi cu speranţa că vom face mai mult ca până acum! Ar fi bine să fim plini de optimism şi încredere ca şi până acum. Sunt sigură că acest motiv ne-a făcut să trecem cu bine anii pe care i-am lăsat în urmă.

Pe plan literar, am realizat încă două volume de versuri şi sunt mulţumită de mine। Am comentat subiectele postate de prietenii mei de pe Internet, la fel şi ei au comentat postările mele şi pentru asta le mulţumesc! Sper ca şi de acum înainte să fim împreună şi să ne bucurăm unii de alţii, citind şi comentând subiectele postate pe marele Internet.

La ora la care scriu aceste rânduri, românii ciocnesc deja cupele de şampanie, urându-şi unul altuia tradiţionalul şi simplul ,,Lamulţi ani!”
Anul care a trecut, mi-a adus multe lucruri frumoase, printre care şi acest blog। Vreau să mulţumesc tuturor celor care mi-au călcat ,,pragul casei" şi mi-au arătat căldura sufletului lor din prima zi în care am început să scriu acest blog: Rafael, kid4ever, dulcik,daniela39, Doar ATAT, Mihai Paun, Pryncessa, Lucian Rotariu, Matilda. Este o onoare pentru mine să scriu alături de voi, ştiind că mă citiţi.
Voi, prietenii mei sunteţi steluţele mele din tot cerul înseninat, luminându-mi viaţa! Unii se laudă că au de toate, eu mă laud cu prietenii pe care-i am şi care îmi fac viaţa frumoasă.
Vă mulţumesc pentru prietenia voastră! Nu ştiu în ce stare vă găsesc aceste rânduri, dar vă asigur că am pus tot sufletul meu în ele şi vă sunt destinate binedispunerii voastre. Ştiţi şi voi că nu pot să ies din acest blog îmbrăţişandu-vă, însă pot să vă asigur de tot respectul şi de toată dragostea mea.
Tuturor celor care citesc acest blog şi nu numai, le urez un an nou fericit, un an aşa cum vi-l doriţi, un an în care să fiţi răsfăţaţi de cele bune şi ocoliţi de cele rele.
Vă doresc succes în activitatea pe care o întreprindeţi fiecare în parte şi un an mai bogat din toate punctele de vedere! Să fim sanătoşi şi optimişti şi să ne citim cu bine!
Dumnezeu, bunul, sper să ne însoţească pretutindeni şi să ne asculte rugile.
La mulţi ani, dragii mei, oriunde vă aflaţi pe acest pământ!


Cu sinceră prietenie, Georgeta NEDELCU, o olteancă ce vă poartă meru în suflet şi nu vă va uita niciodată!

La multi ani! Georgeta - 31 Decembrie 2010


toateblogurile.ro

toateBlogurile.ro Ziarul

Insignă Facebook