Bine aţi venit!

Nu stiu pentru cine scriu atatea rafturi de ganduri, dar stiu de ce scriu. Scriu ca sa ma justific in ochii copilului care am fost.

Biblioteca blogului este pentru prieteni, rude, duşmani sau trecatori.

Bogatia adevarata nu se numara in bani ci in prietenii pe care ţi-i faci de-a lungul timpului.

Adeseori, mama îmi spunea: ,,Ataseaza-te de cei care te pot face mai bună; primeste-i pe cei care, la randul tau, simt ca tine. Lasă trecutul în urmă şi bucura-te de ce ai realizat până acum"!

Bine aţi venit!

Bine aţi venit!

Asa sunt eu...

Nu-s urată, nici frumoasă, nu sunt bună, nici prea rea. Nu sunt floare şi nici pom, sunt ceea ce sunt: un OM! Nu sunt mare, dar nici mică, am curaj dar mi-e şi frica, am speranţe şi visez, pot să cant şi să dansez. Sunt om pe acest pământ, îmi respect al meu cuvânt. Nu-s perfectă, mai greşesc, pot să-ascult şi să vorbesc. Nu sunt proastă, sunt deşteaptă, nu văd stramb, sunt perfect dreapta, nu urăsc, nu mă răzbun, iau din viaţă doar ce-i bun. Nu-s tristă, nici fericită, pot iubi, pot fi iubită, nu-s moale, dar nici de fier, nu-s naivă, nu disper. Nu-s săracă, n-am averi, rezist, lupt când am ,,căderi”. Sunt un chip pierdut în lume, cu o viaţă şi un nume. Nu mi-e rău, dar nici prea bine, am tupeu dar şi ruşine şi pot spune-ntr-un final, sunt ca tine, om normal.

Asta sunt, Geta mă cheamă. Cine vrea, mă bagă-n seamă. Cui nu-i place felul meu, n-am ce-i face… Aşa sunt eu!

Va imbraţişez cu drag

Va imbraţişez cu drag

MOTTOUL după care mă ghidez în viaţă: ''Păşeşte drept înainte şi dacă pământul pe care-l cauţi nu există încă, fii sigură că Dumnezeu îl va crea într-adins pentru aţi răsplăti îndrăzneala,, (Regina Izabela)

Am realizat că sunt dependentă de scris. Scrisul mă relaxează şi mă linişteste cum nu va fi capabil niciun om să o facă vreodată.Sunt dependentă de scris şi de prea mulţi oameni complicaţi. Mă chinui mereu ca eu să fiu cea care îi înţelege pe cei care alte suflete nu au fost capabile să ii inţeleaga. Îmi târăsc sufletul prin fiecare relaţie bolnăvicioasă de care am parte. Poate tocmai din această cauză de multe ori fac ce simt şi nu ceea ce trebuie. Oamenii din sufletul meu sunt inspiraţia mea. Trăiesc prin ei şi sunt puţin din fiecare. Scriu din suflet şi pentru suflet. Aştept comentariile voastre scurte şi la obiect. Mulţumesc anticipat!

5.11.14

Să nu aștepți...

Să nu aștepţi ore întregi după cineva care nu va veni niciodată, chiar dacă ţi-a promis. Să nu crezi că se poate întoarce cineva care nu a fost niciodată prezent/ă. Să nu crezi că o iubire ce nu este împărtăşită în prezent, va avea vre-o şansă de a fi în viitor. Nu te încrede în vorbele nimănui; cine nu poate dovedi prin fapte, nu merită să îţi stea alături. Să nu încerci să rămâi neschimbat/ă şi mereu tânăr/ă pentru cineva care nu are ochi să te admire. Să nu permiţi ca durerea, tristeţea, singurătatea, ura, resentimentele să îţi poată fura strălucirea şi să diminueze forţa care există în tine. Să nu suferi în numele iubirii, pentru că ea înseamnă fericire. De ce să suferi?! Ochii tăi să nu verse lacrimi pentru cineva care nu ştie să te facă să râzi. Să nu uiţi să zâmbeşti mereu, nu pentru a-i face pe alţii să se îndrăgostească de tine, ci pentru că tu ai nevoie de liniştea și siguranţa pe care o poţi găsi în propriul suflet. Să nu permiţi ca timpul tău să fie folosit de cineva care nu va avea niciodată timp de tine. Visele altora, dacă se vor amesteca cu ale tale, te vor face să ai coşmaruri pentru tot restul vieţii.Să nu permiţi ca alţii să îţi strecoare îndoială şi nesiguranţă în suflet. Întotdeau
na!...

toateblogurile.ro

toateBlogurile.ro Ziarul

Insignă Facebook